Rulada de porc

de Lau in Porc, 14 Ian 2016 | 6429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg fleica (burta)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • usturoi (2 capatani)
  • foi de dafin
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece.

Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans.

Se leaga cu ata si se lasa 24 ore la rece.

A doua zi se fierbe cca 20 min. din momentul in care apa ajunge la temperatura de fierbere, intr-un ceaun in care am pus si foi de dafin, boabe de piper si o crenguta de cimbru.

Se scoate pe un blat si se lasa sa se raceasca dupa care se afuma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat